3 eerste prijzen bij ontwikkelingstoernooi
 
Vandaag hebben 6 leerlingen meegedaan met het 1e ontwikkelingstoernooi van dit seizoen. Ze werden ingedeeld in een poule van vier deelnemers en moesten 3 wedstrijden draaien.
Boaz ging heel goed en hij won zijn partijen overtuigend. Hij wist al zijn wedstrijden op een Ippon te winnen met houdgrepen en mooie worpen. Hierdoor werd Boaz 1e in zijn poule. 
Wesley wist 2 wedstrijden in zijn poule te winnen en werd hij 2e in zijn poule.
Ook Sylvie en Liza waren heel goed bezig en wisten alle wedstrijden met mooi worpen op ippon te winnen.
Ook Sebastian en Jens hebben goed hun best gedaan en werden gedeeld 3e. 
 

 
 
Pieten op de zaterdagochten
 
Ook zaterdag werden de allerkleinsten verrast door de Pieten. Er werden Sinterklaasliedjes gezongen en pepernoten gegeten.
 
 
 
Pieten op de vrijdagavond
 
De kinderen van de vrijdag werden verrast door de Pieten. Het was gezellig en de pepernoten waren lekker.
 
 
 
Sem en Jens 2e bij Topjudo toernooi Almere 
 
Vandaag hebben Amber, Floris, Jens, Joey, Pedro, Roan en Sem meegedaan aan het sterk bezette Topjudo toernooi in Almere.
 
In de ochtend moest Jens judoën en hij deed het net zoals vorige week weer heel goed. Hij zat in een poule van 4 en moest dus 3 wedstrijden judoën. De eerste verloor Jens van de latere kampioen. Zijn 2e en 3e wedstrijd wist Jens te winnen door een mooie overnamen te plaatsen met Tani-Otoshi. Door dit resultaat werd Jens 2e.
 
Later op de dag moesten Sem en Pedro hun wedstrijden maken en zij werden in dezelfde poule ingedeeld. Sem wist zijn 1e wedstrijd te winnen en zijn 2e wedstrijd verloor hij helaas. Pedro verloor allebei zijn eerste twee wedstrijden. De 3e wedstrijd moesten ze tegen elkaar draaien en wist Pedro van Sem te winnen. Door dit resultaat eindigden Sem en Pedro samen met een andere deelnemer gelijk in de poule. Hierdoor moesten er extra wedstrijden gemaakt worden. Sem wist zijn 2 extra wedstrijden te winnen en Pedro verloor helaas zijn extra wedstrijden. Hierdoor werd Sem net als Jens 2e in zijn poule.
 
Ondanks dat Amber, Floris, Joey en Roan goed hun best hebben gedaan zijn zij helaas niet in de prijzen gevallen.
 

 
Open Waterlandse in Purmerend 

Voor Jens Lek werd het vandaag een mooie wedstrijddag in Purmerend bij het Open Waterlandse judotoernooi.
 
Hij wist zijn eerste wedstrijd op beslissing te winnen en in zijn 2e wedstrijd wist hij te winnen met een mooie Harai Goshi. In de wedstrijd voor de gouden plak verloor hij helaas en werd hij knap tweede in zijn poule.
 
Helaas wisten Amber, Jorn, Nigel en Roan vandaag geen prijs te winnen 

 
 
 
Fuyiama Abcoude 
 
Zondag 11 november is in Abcoude het eerste Fuyiama toernooi van dit seizoen gehouden.
Het was de eerste keer dat er ook kinderen vanuit de locatie Petteflet hebben meegedaan.Het was een leuk toernooi en voor veel deelnemers was het de eerste keer dat ze aan een toernooi buiten de club hebben meegedaan.
 
Judoschool Blaauw feliciteert Amy, Bas, Bjorn, Boaz, Jens, Joey, Martijn, Sem met het behalen van hun eerste prijs
 
2e plaatsen waren er voor: Amber, Bas, Floris, Isa, Julia, Ruben, Thijmen
 
3e plaatsen waren er voor: Benjamin, Jesse, Justin, Kyan, Lars, Lucas, Mark, Mathieu, Mecx, Nigel, Nikita, Pedro, Roan, Robin, Rutger, Sebastian, Sem, Sep, Sylvie, Thijs, Tijm, Verena, Wesley
 
 
 
 
 
Open dag bij Plux 
 
Op zondag 9 oktober was er een open les bij Plux Uithoorn. De kinderen kwamen bezweer en enthousiast van de mat.
 
 
Eerste lessen bij Plux 
 
De judolessen bij PLUX Uithoorn zijn van start gegaan. 
 
 
Judolessen bij Plux Uithoorn  
 
Op dinsdag 4 septemer beginnen de judolessen bij Plux in Uithoorn. Geef je op voor een proefles of kijk voor meer informatie bij Info.

 
Judoseizoen begint weer  

In de week van 27 augustus beginnen de judolessen weer in de Ronde Venen. Wij hopen dat iedereen is uitgerust en een fijne vakantie heeft gehad.